Koillis-Savo Ralli 22.8.2020

Ralli oli F-rallisarjan toiseksi viimeinen osakilpailu Tuusniemellä. Meillä kisa lähti hyvin käyntiin, heti ykkös EK:lle saimme kolmanneksi parhaan pätkäajan.

Kakkos erikoiskokeella tuli vaihdelaatikko-ongelmia, kun ei löytynyt laatikosta kuin kakkos- ja nelosvaihde, tuon pätkän jälkeen oli huolto. Remontti oli sen verran suuri, että myöhästyimme lähes kymmenen minuuttia seuraavan erikoiskokeen lähdöstä ja siitä saimme 1,5 minuuttia aikasakkoa. Se tietysti tiputti sijoitustamme aika kauas kärjestä.

Loppu erikoiskokeilla ajo ja auto pelasivat, niin pystyimme petraamaan sijoitustamme. Olimme lopputuloksissa kolmas luokassamme. Todella tyytyväisiä olimme päivän antiin.

Tiet tuolla oli pikkusen turhan nopeita, mutta kaikillehan tuo oli tietysti sama. Tästä on hyvä jatkaa viimeiseen sarjakisaan lokakuulle, joka ajetaan Naantalin ympäristössä. Ensi viikonloppuna kuitenkin mennään taas Poololla kurvailemaan Kaloppi-Ralliin Karkkilaan.

Koillis-Savo Ralli 22.8.2020