Jari-Pekka Ralli 21.9.2019

Kisa oli myös F-rallisarjan osakilpailu, jossa olimme lisäluokissa mukana. Ilma oli varsin syksyinen ja välillä vähän satoikin, silti oli yllättävänkin paljon ralliyleisöä seuraamassa rallia.

Meidän osaltamme kisa lähti hienosti – ajoimme kahdelle ensimmäiselle erikoiskokeelle pohjat, johtaen noin 20 sekunnilla. Kolmos pätkällä hajosi eturengas ja jouduimme ajamaan useamman kilometrin tyhjällä renkaalla, jääden 30 sekuntia kärjestä. Nelos erikoiskokeelle lähdimme noin 10 sekunnin takamatkasta ja sen verran oli ätäkkiä matkassa, että teimme reilut pohjat.

Pääsimme lähtemään päätöserikoiskokeelle turvallisessa 17 sekunnin johdossa, mutta sitten petti auton voimansiirto puolessavälissä erikoiskoetta ja juuri ja juuri pääsimme ontumaan erikoiskokeen maaliin, pudoten tuloksissa neljänneksi. Viimeisellä siirtymällä jouduimme jättämään kisan kesken.

Jari-Pekka Ralli 21.9.2019