O.K. Auto-Ralli Kouvola 16.2.2019

Ralli oli yleisen ja juniorien SM-osakilpailu sekä myös Trophy-rallisarjan toinen osakilpailu.

Meidän kilpailumme ei vieläkään mennyt ihan käsikirjoitusten mukaan. Tällä kertaa tekniikka kyllä pelasi, mutta ykkös erikoiskokeella saimme edellisluokan kilpailijan kiinni ja tämä ei osannut peiliin katsoa ja päästää ohi, vaikka olisi monta ohitus risteystä ollut tarjolla. Tiestö oli sen verran kapeaa, että ohitusyritykset eivät onnistuneet.  Näin jouduimme kymmenen kilometriä roikkumaan siinä takana ja menetimme noin minuutin aikaa. Vaikka ajoimme kolmet luokkapohjat viidestä, niin jäimme silti puoli minuuttia voittajasta sijoittuen toiseksi.  Saimme ainakin hyvää testiä ja kokemusta ja tiestöt olivat hienot.  Yleisöä oli myös runsaasti liikkeellä.

Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonlopun Kuhmoisten soraralliin, joka on samalla F-ryhmän sarjakilpailu, joten luvassa on varmasti haasteellisia erikoiskokeita ja paljon yleisöä reitillä.

O.K. Auto-Ralli Kouvola 16.2.2019