Säästöpankki Ralli, Iisalmi 19.1.2019

Ralli oli ensimmäinen Trophy-sarjan osakilpailu. Kartturina toimi Susanna Laaksomaa.

Meillä uuden koneen kanssa meni hieman viimehetkeen, joten testiajot jäivät nollaan. Hieman oli perhosia vatsassa lähteä ensimmäiseen arvokisaan kylmiltään. Lisäksi uuden säännön mukaiset renkaat olivat täysin kysymysmerkki miten ne toimisivat.

Mutta hienosti lähti – heti ykköselle saimme nopeimman ajan. Kakkosella jäätiin muutama sekuntti nopeimmasta ajasta. Lähdimme hyvistä asemista pisimmälle kolmos EK:lle, joka oli melkein 20 km, sillä ajatuksella että nyt tehdään kunnon pohjat.

Mutta toisin kävi; neljän kilometrin kohdalla oli tiukka vasen risteys, ja sinne kun heitin pienempää vaihdetta tupaan ei löytynytkään enää mitään vaihdetta, tilittää Pasi. Todennäköisesti perävälitys petti ja keskeytys oli tosiasia.

Nyt ei auta, kuin laittaa auto kuntoon ja nokka kohti seuraavia haasteita – Peurunka Ralli 9.2.2019.

Säästöpankki Ralli Iisalmi 19.1.2019