Jari-Pekka ralli 23.9.2018

Ralli oli tämän vuoden viimeinen Trophy-sarjan osakilpailu. Kilpailu lähti ihan mukavasti meillä liikkeelle, olimme hyvin kärkitaistelussa mukana kahden erikoiskokeen jälkeen. Erikoiskoe kolmosella lähellä erikoiskokeen loppua tulimme sellaista loivaa osuutta kuutosvaihteella ja kun kurviin jarrutin meni jarrupoljin pohjaan. Jouduin uudestaan polkaisemaan jonka tuloksena jarrut lukkiutuivat ja ajauduttiin liian pehmeälle ja auto ei enää kääntynyt haluttuun suuntaan vaan osui ojan penkkaan, kertoi Pasi. Onneksi vauriot jäi pieneksi – vain tukivarsi ja vetoakseli menivät uusiksi, mutta harmittava keskeytys oli kuitenkin tosiasia.

Luokavoittokaan ei olisi riittänyt tällä kertaa sarjan mestaruuteen johtuen pistelaskusysteemistä, jossa pistekertoimia saa jos luokassa on enemmän osallistujia. Tämän luokan voittajalla oli tuo etu puolellaan. Ensi vuonna jahtaamme taas uudestaan mestaruuspystiä.

Jari-Pekka ralli 23.9.2018