Oili Jalonen ralli 25.8.2018

Ralli oli toiseksi viimeinen Trophy-sarjan osakilpailu johon lähdimme piikkipaikalta. Meillä oli aika tapahtumarikas päivä, kun menimme paikalle jo perjantaina. Tällä kertaa huolto tuli lauantaina perässä kilpailupaikalle Laitilaan. Aamulla yhtäkkiä havahduin, että ei kait meidän kypärät jääneet toiseen kilpuriin millä viimeksi olimme ajossa – näinhän se oli! Olimme siis noin kilometrin päässä rallipaikkaa ja kypärät huoltohallilla. Nopeasti huollolle soitto, että äkkiä ympäri ja toiset tuomaan kypäriä vastaan. No tästä selvittiin muutaman sadan kilometrin ylimääräisellä lenkillä.

Itse kisaan lähdettiin luottavaisin mielin, mutta jo ykkösellä tuntui, ettei moottori vedä ja kakkospätkällä motti kuumeni liikaa ja edessä oli harmillinen keskeytys. Nyt tuohon autoon on moottoriremontti tosiasia.

Kolmen viikon päästä Heinolassa viimeinen Trophy-sarjan osakilpailu ja sinne lähdetään täysillä mukaan.

Oili Jalonen ralli 25.8.2018