Laaksomaa viimeisen erikoiskokeen hurjalla ajolla luokkavoittoon Lammi-Rallissa

Pasi Laaksomaa ja hänen kartanlukijansa Susanna Laaksomaa pääsivät nauttimaan 10.-11. elokuuta ajetun Lammi-Rallin luokkavoitosta. Kilpailu starttasi maineikkaan Lahti Historic Rallyn perään Lahden satamasta ja reitti suuntasi Hämeenkosken sekä Lammin hienoille, mutta vaativille teille.

Rallin ensimmäinen lenkki ei kuitenkaan alkanut meiltä parhaalla mahdollisella tavalla.

– Meillä oli alussa Volkswagen Polossamme hieman käyntihäiriöitä, mitkä vaikuttivat ajamiseen. Pääsimme kuitenkin huoltoon, missä meidän tiimi teki jälleen mahtavaa työtä ja laittoi auton kuntoon. Lisäksi helteinen sää oli oma haasteensa ja siinä oli kyllä niin kuskit kuin autot aika kovilla, Pasi Laaksomaa kommentoi.

Olimme toisia luokassamme vain vajaan kolmen sekunnin erolla kärkitilaa hallussaan pitäneelle Saku Tiaiselle ennen kilpailun viimeistä erikoiskoetta, mistä tulikin melkoinen näytös.

– Viimeiselle erikoiskokeelle lähdettiin takaa-ajoasemasta, mutta pystyimme lataamaan sinne sellaisen hyökkäyksen, että se siivitti meidät hienoihin, yli 13 sekunnin pätkäpohjiin ja luokkavoittoon lopulta reilulla 10 sekunnilla. Kaiken kaikkiaan tämä oli oikein hieno kisa, väkeä riitti teiden varsilla ja tunnelma oli oikein mahtava. Kiitos jälleen kartturille, huoltotiimille ja tukijoille, Pasi sanaili tyytyväisenä kilpailun maalissa.

Tuloksia, Luokka 19, Lammi-Ralli 10.-11.8.2018
1. Pasi Laaksomaa 32.17,1
2. Saku Tiainen + 10,4
3. Jukka Pylvänäinen + 1.24,9
4. Juuso Mäkinen + 2.17,2
5. Marko Launonen + 2.30,5

Lammi-Ralli 10.-11.8.2018