Orimattila Ralli 7.7.2018


Hienossa aurinkoisessa säässä startattiin ralliin.  Siirtymällä huomattiin, että pientä ravistusta ohjauksessa, mutta pohdimme, että vanne varmaankin hieman saanut kipeää ja näin pientä kieroutta. Tarkastimme vanteen ja totesimme, että hyvin on kiinni ja mitään vauriota ei löydetty. Lähdimme luottavaisesti täysillä matkaan, noin 4 kilometrin kohdalla sellainen kovavauhtinen vasuri, niin heti kurvin jälkeen pamahti ja saman tien keula maahan ja oikea etupyörä jatkovauhdilla matkaa kohti metsikköä, ja keskeytys oli tosiasia. Onneakin oli matkassa, koska sillä hetkeä ennen tulimme loivia mutkia kutosella täyttä ja jos rengas olisi tuossa vauhdissa irronnut olisimme menneet metsään 160 km/h – siinä olisi tullut korinvaihtoviikot autoon. Nyt vauriot onneksemme jäivät pelkästään vanteen ja jarrulevyn vaihtoon. Seuraavaksi tutkimme syytä miksi kiinnityspultit pettivät. Sitten vaan auto kuntoon ja kohti seuraavia haasteita.