NetBaron Mäntsälä -ralli 12.5.2018

Ralli ajettiin Mäntsälän ympäristössä erittäin kuumassa kelissä. Lähdimme kisaan lähinnä treenaamaan kesäkeliä, olosuhteet olivat turhankin hienot ilmojen puolesta, lämmintä kun oli hellerajoihin asti. Autossa oli lähinnä saunamainen tunnelma paksuine ajoasuineen, se ei sinänsä menoa haitannut. Auto pelasi hienosti ja tiestö vaativaa ja katsojiakin oli reitillä paljon. Ainoana miinuksena oli, että meillä oli kylmemmälle kelille varatut renkaat. Ne aika lailla sulivat alle ja aiheutti pientä epätarkkuutta ajossa.

Olimme kuitenkin kolmansia luokassa, edelle kiilasi kaksi Mäntsälästä olevaa kuljettajaa, joilla oli hienoinen kotikenttäetu. Kovasti koitimme vastusta antaa, mutta ohi ei tällä kertaa päästy. Auto pelasi hienosti ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia kilpailuja.

Tulokset

NetBaron Mäntsälä -ralli 12.5.2018