Kuhmoisten Sora-ralli 11.3.2017

Lauantaina 11. maaliskuuta Kuhmoisissa ajettu Kuhmoisten Sora-ralli päättyi Pasi Laaksomaan osalta hienosti, sillä tuloksena oli tästäkin rallista luokkavoitto.

Kilpailu sujui Laaksomaan ja hänen kartanlukijansa Sami Lahdenpään osalta varsin dominoivissa merkeissä, sillä parivaljakko ajoi nopeimman ajan luokassaan jokaiselle rallin erikoiskokeelle. Toiseksi tullut Kimmo Nevänpää jäi Laaksomaasta 46,8 sekuntia ja kolmanneksi tullut Petri Suomalainen lähes puolitoista minuuttia.

– Talvikausi päättyi hienolla tavalla Kuhmoisiin ja pystyimme ajamaan pohja-ajan jokaiselle pätkälle. Maalissa eroa oli mukavasti taaksepäin, joten suurempaa paniikkia ei ollut missään vaiheessa, Pasi totesi.

Laaksomaan tiimi oli kilpailussa mukana kahdella autolla, sillä toista autoa ohjasti elämänsä ensimmäisen rallin ajanut Ville Kantoluoto, joka on aiemmin toiminut Pasin kartanlukijana. Kantoluodolle kartturina toimi tällä kertaa Susanna Laaksomaa. Kantoluoto ja Susanna Laaksomaa olivat omassa luokassaan hienosti kuudensia sekä V1600 ja Trophy -luokan yhteistuloksissa yhdeksänsiä.

Meidän teemille jäi talven 2017 kilpailuista oikein hyvä maku ja rallit jatkuvat seuraavan kerran sorapinnalla.

– Kuhmoisten Sora-rallin reitti oli oikein hieno ja tiet upeita. Keväinen ilma toki teki teistä hieman pehmeitä, mutta sekin on osa tätä lajia kun sään armoilla ollaan. Kiitos jälleen huollolle ja kaikille tukijoille. Tästä jatketaan ajoja sitten seuraavan kerran kesällä. Nyt vedetään hetki happea, Pasi kertoi.

Tuloksia, V1600 ja Trophy, Kuhmoisten Sora-ralli 11.3.2017
1. Pasi Laaksomaa 27.42,6
2. Kimmo Nevanpää + 46,8
3. Petri Suomalainen + 1.25,3
4. Teemu Konu + 1.53,1
5. Juha Karkia + 2.31,1

9. Ville Kantoluoto + 3.12,0

Kuhmoisten Sora-ralli 11.3.2017