SM Vaakuna-Ralli 18.2.2017

Perinteinen SM Vaakuna-Ralli ajettiin Mikkelin ympäristössä. Kilpailu sai jo ennakkoon paljon lisäjulkisuutta ja sitä kautta paljon katsojia, kun nuori suurlupaus Kalle Rovanperä sai erikoisluvan osallistua kilpailun 16-vuotiaana, ja voittikin koko kilpailun.

Meillä kilpailu lähti hienosti EK-ykköselle joka oli hieman yli kymmen kilometriä ajettiin yli kymmenen sekunnin pohjat, EK-kakkonen olikin sitten jo lähes kolmekymppinen erikoiskoe. Alku lähti hyvin, mutta jo ennen puoltaväliä huomasin, että nyt ei ole kaikki kunnossa. Kytkin tuntu luistavan. Luistaminen sitten loppua kohti vaan lisääntyi tosi pahaksi suoralla, kun vitonen oli päällä ja vaihtoi kutoselle ja painoi kaasua oli kierrokset rajottajassa saman tien. Ajoimme silti tällekin erikoiskokeelle nopeimman ajan luokassamme, mutta edessä oli kuitenkin harmittava keskeytys. Huoltotiimimme on ammattitaitoinen ja hyvä, mutta tähän autoon kytkinremontin tekeminen lyhyessä kilpailuhuollossa on tekemätön paikka.

Nyt auto laitetaan kuntoon ja parin viikonpäästä starttaamme legendaariseen Hankiralliin.

Vaakuna-Ralli 18.2.2017