Rallikausi jatkui voitolla Kemi Rallissa 11.2.2017

Pasi Laaksomaa jatkoi upeita otteitaan ralliautoilun Rally Trophy -sarjassa ja voitti Kemissä ajetun kauden toisen osakilpailun, Kemi Rallin luokan 8. luokan kärkikamppailu oli kiivas aivan loppuun asti ja lopulta Laaksomaa voitti luokan 4,8 sekunnin erolla toiseksi tulleeseen Jere Paanaseen. Kolmanneksi luokassa ajoi Jani Laaksonen, joka jäi kärjestä vajaat kaksi minuuttia.

Pasi Laaksomaan ja tällä kertaa kartanlukijana toimineen Ville Kantoluodon matka läpi kahdeksan erikoiskokeen oli hieno ralliseikkailu.

– Pääsimme Kemissä ajamaan neljä hienoa erikoiskoetta, jotka ajettiin päivän mittaan kahteen kertaan eli yhteensä ralliin kuului kahdeksan erikoiskoetta. Ajoimme pohjat lähes jokaiselle erikoiskokeelle, mutta muutamalla toisen lenkin erikoiskokeella ajoimme pari risteystä pitkäksi tosi syvien urien takia, Laaksomaa luonnehti rallipäivän kulkua.

Kilpailun maalissa riitti myös jännitettävää tiukan sekuntikamppailun vuoksi. Tällä kertaa se kääntyi meidän hyväksi.

– Maalissa sitten nähtiin, että oltiin kuin oltiinkin voitettu tämä ralli 4,8 sekunnilla ja fiilishän oli aivan mahtava. Isot kiitokset jälleen huoltotiimille ja oli hienoa saada jälleen hyvät sarjapisteet. Tästä on hyvä jatkaa tämän sarjan osalta kesän kilpailuihin, mutta seuraavaksi ajamme jo Mikkelissä ensi viikolla SM-rallissa ja voittoa sieltäkin tietysti lähdetään hakemaan, Laaksomaa kommentoi tyytyväisenä.

Tuloksia, Kemi Ralli, luokka 8
1. Pasi Laaksomaa 40.22,2
2. Jere Paananen + 4,8
3. Jani Laaksonen + 1.44,0
4. Asko Laukkanen + 2.18,5

Rally Trophy -sarja jatkuu kauden kolmannella osakilpailulla Aurassa 27. toukokuuta.

Kemi-ralli 11.2.2017