Bahco Rantaralli 22.10.2016

Kilpailu meinasi jäädä vieläkin lyhyemmäksi kuin edellinen kilpailu, sillä kun ajoimme kohti lähtöaluetta pamahti vaihdelaatikon lauhduttimelle menevä öljyputki halki sylkien kaikki laatikkoöljyt pihalle. Onneksi meillä oli vielä puolituntia aikaa, joten huoltomme ja naapurihuollot osallistuivat vian korjaamiseen ja pääsimme starttaamaan kilpailuun. Kartturina toimi Ville Kantoluoto.

Alkupätkät olivat vähän haasteellisia juuri hiekoitettuja teitä ja ehkä ajatuksemme olivat hieman hukassa, että pelaako laatikko, mutta saimme fiiliksen päälle ja saimme kanssakilpailijat kiinni ja menimme ohikin. Täten saimme kuitattua luokkavoiton kilpailusta.

Kilpailureitti oli todella haastava, sillä tuolla länsirannikolla tuntuu tiet olevan mahdottoman äkkivääriä. Välillä meinasi kädet loppua kesken, kun koetettiin pysyä tiellä. Katsojia reitillä oli yllättävän paljon – johtuiko hyvästä syyssäästä vai Turun läheisyydestä vai molemmista.

Tämä oli kauden päätöskilpailu, kokonaisuudessaan ajoimme 16 kilpailua joista tuloksena oli kaksi tekniikkaan liittyvää keskeytystä, kaksi kolmossijaa ja kaksi kakkostilaa sekä kymmenen luokkavoittoa. Näin saimme myös Trophy-rallisarjan mestaruuden.

Tässä vaiheessa jo suuret kiitokset yhteistyökumppaneille ja huollolle, karttureille sekä kaikille kannustusjoukoille.

Tulokset

Bahco Rantaralli 22.10.2016