Tengtools-ralli Kitee 17.8.2016

Ralli oli neljäs nuorten SM ja Trophy-rallisarjan osakilpailu.

Susannan loukattua kätensä lähti kartturin hommia hoitamaan Teemu Bragge. Kilpailu meni erinomaisesti. Kävimme hienoa kisailua luokan voittajaparin Artjoki/Lahdenpää kanssa. Me teimme yhden pohja-ajankin, mutta kokonaisajoissa oli tyytyminen luokan kakkoseksi.

Yksi mutka vetäistiin pikkuisen leveäksi, niin että jouduimme peruuttelemaan ja lisäksi pieni pyörähdys, mutta muutoin kilpailu meni hienosti. Tiet oli hyvässä kunnossa ja vauhdikkaita paikkoja riitti. Yleisöäkin oli reitin varrella runsaasti.

Kilpailu nosti meidät Trophy-rallisarjan kärkipaikalle, kun jäljellä on vielä yksi osakilpailu lokakuun loppupuolella.

Tulokset
http://www.tenab.net/v2016/160813tr.htm

Tengtools-ralli Kitee 17.8.2016