TeijoTalot-Ralli 14.5.2016, Salo, Perniö

Ralli oli kolmas Trophy-rallisarjan osakilpailu. Kilpailu alkoi hyvin kosteissa olosuhteissa, sillä vettä satoi koko lähtöaamun ja vielä kilpailun alussakin. Onneksi sade taukosi kilpailun edetessä – tiet tuo sade teki kyllä hyvinkin liukkaiksi paikkapaikoin.

Kilpailu osaltamme sujui ilman ongelmia. Kärkikaksikon vauhtiin emme ehtineet Helman sekä Artjoki kisailivat koko kilpailun keskenään sekuntikamppailuna. Maalissa heidän keskinäinen ero oli vain kaksi sekuntia. Samaa kisailua me kävimme Mikke Yrjölän kanssa. Ajoimme vuorotellen parempia aikoja keskenämme ja kilpailun viimeiselle erikoiskokeelle lähdimme puolen sekunnin takaa-ajoasemassa. Latasimme kaiken ”atakin” tuolle pätkälle ja se onnistu – saimme noin 6 sekuntia paremman ajan ja näin varmistimme luokassamme kolmannen sijan ja hyvät sarjapisteet.

TeijoTalot-Ralli Salo, Perniö 14.5.2016