Neste Tuuliruusu Mäntsälä Ralli 21.5.2016

Ralli ajettiin Mäntsälän ympäristössä ja oli myös historiikkisarjan osakilpailu. Me ajoimme historiikki sarjan jälkeen ns. lisäluokissa. Hieno aurinkoinen ilma ja kun kilpailu oli näinkin lähellä pääkaupunkia, niin reitin varrella oli todella paljon katsojia.

Kilpailu alkoi meidän osalta hienosti. Ajoimme kahdelle ensimmäiselle erikoiskokeelle pohja-ajan luokassamme ja kahdella seuraavalla olimme toisia, jääden pohjista muutaman kymmenyksen molemmilla erikoiskokeilla. Kahdelle viimeiselle erikoiskokeelle ajoimme vielä nopeimmat ajat, niin se varmisti meille luokkavoiton.

Kytkimen kanssa oli hieman ongelmia, mutta sekään ei vaivannut kauaa ja näin saimme ajella ilman suurempia pulmia. Oikeastaan vain yksi täyden vauhdin pieni linjavikainen paikka pikkusen säikäytti, mutta kun vain toisen puolen pyörät kävi ojassa, niin siitäkin selvittiin.

Neste Tuuliruusu Mäntsälä Ralli 21.5.2016