Vaakuna ralli Mikkeli 27.2.2016

Vaakuna ralli ajettiin Mikkelin ympäristössä varsin hyvässä talvisäässä, kilpailu oli toinen SM-osakilpailu, joka keräsikin reitin varteen erittäin paljon yleisöä.

Meillä kilpailu sujui erinomaisesti – ajoimme nopeimman ajan jokaiselle erikoiskokeelle luokassamme ja voitimme luokkamme varsin reilusti. Jokunen ”läheltä piti” paikka kyllä oli, mutta niistä selvittiin kuitenkin hyvin.

Erikoiskoe kahdeksan oli 30 km pitkä. Puolen välin kohdilla kanssakilpailija oli ajanut metsikköön ja siinä näytettiin SOS-kylttiä, niin pysähdyimme auttamaan ja odottamaan ambulanssia. Onneksi ei mitään vakavampaa kuitenkaan ollut sattunut. Meille tuo erikoiskoe hyvitettiin aikahyvityksenä, joten se ei vaikuttanut lopputuloksiin.

Ensi viikonloppuna ajamme talven päätöskilpailun Jämsän ympäristössä, jonne myös lataamme kovat odotukset.

Vaakuna ralli Mikkeli 27.2.2016