Kangasniemi ralli 6.2.2016

Kangasniemi ralli oli toinen F-Rallisarjan osakilpailu. Sarjalaiset olivat taas tulleet taistelemaan arvokkaista pisteistä. Sarja on myös erittäin suosiollinen yleisölle ja se näkyi reitillä olleista katsojamääristä. Me lähdimme Teamin kakkosautolla, joka on huomattavasti laimeampi viritykseltään ja mm. normaalilla vaihdelaatikolla, mutta hienoon fiilikseen tuollakin autolla pääsee. Kun ei liikoja jarrutellut niin tuloksena oli toinen sija luokassa. Reitti oli hieno ja vaativa sekä moneen makuun oli reittisuunnittelija erikoiskokeita löytänyt. Viimeisille kahdelle pätkälle lisämausteen teki lumisade, joka pimeän siivittämänä teki ajamisesta aika haastavan. Ei oikein nähnyt milloin suora loppuu, ja onko siellä aina jonkinlainen mutka päässä. Hyvin pysyimme ojien välissä.

Toinen automme on kausihuollossa odottamassa seuraavaa sarjakilpailua joka ajetaan Limingassa 20.2. – sinne lähdetään taas voitto mielessä.