Nilfisk Ralli 6.6.2015

Nilfisk ralli ajettiin Uuraisten ympäristössä. Kilpailukeskuksena toimi paikallinen lentokenttä, johon oli järjestetty myös monenlaista oheistoimintaa. Yksi erikoiskoekin oli lentokentällä ja sen lähimetsässä. Meillä kilpailu sujui erittäin hyvin, vaikka lähdimmekin kisaan vielä vanhalla moottorilla. Hyvinhän tuo sitten pelasi. Loppu tuloksena oli toinen sija luokassa ja hyvät pisteet koko sarjaa ajatellen. Kilpailuhan oli kolmas Trophy-rallisarjan osakilpailu. Kilpailu oli pitkä kahdeksan erikoiskokeen ralli. Itse erikoiskokeet oli hieman turhan isoille teille viety, kun meidän auton huiput on vain noin 150 km/h, joten rajoittajaa vasten sai lasketella useaan otteeseen. Kaikki pelasi hienosti ja tästä on hyvä jatkaa seuraavaan osakilpailuun.

Nilfisk Ralli 6.6.2015