ABC-Ralli Tuohikotti 23.5.2015

ABC-Ralli ajettiin Kouvolassa tarkemmin Tuohikotin ympäristössä, me lähdimme matkaan teamin kakkos autolla, joka on nyt huomattavasti laimeampi versio joten hevosvoimiakin puuttuu yhden laitumellisen verran. Pientä totuttelua se kieltämättä oli, kun on tottunut pari vuotta jo ajamaan sekventiaalivaihteistolla ja nyt tässä autossa on käytössä normi vaihteisto, joten ajotyyliä oli muutettava melkoisesti. Kisa lähti ihan hienosti käyntiin, ehkä pieniä askelmerkkien hakemista ekalla pätkällä, mutta hauskaa oli. Vaikkei tuossa autossa samoja edellytyksiä ollutkaan niin silti saimme muutaman läheltä piti paikan järjestettyä, mutta vanhaa sanontaa lainatakseni ”hipasusta ei oteta”. Kokonaisuutena kilpailu sujui hyvin. Ajamalla tuloksemme oli kolmas luokassa, mutta at-pisteet tiputti meidät viidenneksi. Tämä sijoitus silti riitti meille varmistamaan Kaakkois-Suomen aluemestaruuden, vaikka viimeisessä osakilpailussa jäisimme ilman pisteitä. Seuraava kilpailumme on kahden viikon päästä Raisiossa, jossa olemme teamin ykkösautolla liikkeellä metsästämässä Trophy-sarjan pisteitä, vastus siellä on erittäin kova, mutta meillä päivitetty auto alla ja periksi ei anneta.