Infra10-Ralli 7.3.2015

F-ryhmän kolmas osakilpailu ajettiin Lahden seudulla LahUA:n järjestämänä. Kilpailu oli todella haastava johtuen vallitsevasta säästä. Tiestö oli todella hurjassa kunnossa, kun starttasimme suurella lähtönumerolla 148. Tietysti, kun pitkään on ollut lauhaa säätä, niin eihän tiet kestäneet rouheita talvirallirenkaita. Kilpailuun siis oli startattava sillä ajatuksella, että mennään niin lujaa kuin auto vaan voi kestää ja aikamoinen selviytymisralli tuo olikin. Tauolla olimme luokkajohdossa vajaan kolmen sekunnin turvin. Päätimme sitten toiseksi viimeisellä erikoiskokeella ajaa enemmän täysillä, joka toikin reilut 15 sekunnin luokkapohjat. Näin viimeiselle erikoiskokeelle ei tarvinnut niin paljon panostaa, vaan riitti enempi sellainen varma ajo. Tämä taktiikka purikin hyvin, lopputuloksena oli luokkavoitto ja täydet aluemestaruuspisteet.

Infra10 Ralli 7.3.2015