Peurunka ralli 31.1.2015

Peurunka-ralli starttasi Kylpylähotelli Peurungan pihasta. Kilpailu oli Trophy-rallisarjan ensimmäinen osakilpailu. Meille kilpailun lopputulos oli kolmas luokassa. Tulos oli varsin hyvä ilmenneisiin ongelmiin nähden. Erikoiskoe 2 oli Nesterallistakin tuttu Lankamaan erikoiskoe, joka oli vähän vajaa 30 kilometriä pitkä. Me saimme pätkän loppuosalla edellä lähteneen auton kiinni, ja vaikka ajoimme vain muutaman metrin päässä, emme päässeet ohi . Oli kuulemma lasit sen verran huurussa , etteivät huomanneet meitä. Siinä meni jonkin verran aikaa ja lisäksi jokin käyntihäiriö koneessa parille viimeiselle erikoiskokeelle hidasti hieman matkan tekoa. Kolmas palkinto oli vähän niin kuin erävoitto, ja nyt on pistetili avattu. Seuraava osakilpailu ajetaan Oulun seudulla helmikuun lopulla.