TeijoTalot-ralli 11.10.2014

Teijo-Talot oli Historiikki-rallisarjan päätös osakilpailu. Me olimme mukana omassa trophy luokassa. Kilpailu lähti osaltamme hienosti käyntiin – ykköspätkällä toiseksi nopein aika, jäimme kärkiajasta 1,7 sekuntia. Toiselle erikoiskokeelle tehtiin pohja aika ja siirryimme kärkipaikalle. Kilpailun tasaisuutta kuvaa hyvin se, että kolmosen jälkeen me pidimme kärkipaikkaa, mutta luokassamme neljänteen sijaan oli matkaa 11 sekuntia. Nelospätkällä olimme toinen muutaman sekunnin jääneenä. Viimeiselle erikoiskokeelle lähdimme niukassa johdossa. Tuo erikoiskoe oli pituudeltaan 10,8 km ja pikkusen liian isoa tietä ja vaikka painoimme pää märkänä menemään jäätiin pikkusen pohjista ja lopputuloksissa oli tyytyminen kakkossijaan – jääden voittajalle vain 2,2 sekuntia. Mutta tyytyväisiä olemme sijoitukseen ja huonolle ei hävitty, koko kilpailu oli viety hienoille ja vaativille teille. Fiilistä lisäsi vielä se, että yleisöä reitin varrella oli todella paljon.