Motonet Rantaralli 27.9.2014

Tämä ralli oli päätöskilpailu nuorten SM-sarjalle ja myös Trophy-sarjan päätöskilpailu. Se oli meidän osalta jo mennyt, koska emme ole kaikkiin sarjan kilpailuihin osallistuneet, mutta lähdimmehän hämmentämään pistepakkaa, jonka taisimme tehdäkin, kun lopputuloksena oli luokkavoitto ja Trophy-sarjan osakilpailuvoitto.

Ensimmäiset pari erikoiskoetta oli erittäin isoa ja kovavauhtista tietä ja ei ihan uskaltanut jättää jarrutuksia niin myöhään kuin olisi pitänyt ja muutamia ylityksiä olisi voinut kovempaakin vetäistä yli, mutta kun ei ole tietoa kääntyykö nypyn jälkeen vai ei ja kuitenkin kutosvaihteella vedettiin rajoitinta vasten, niin alkoi välillä nitroukkoakin hirvittämään. No seuraaville erikoiskokeille saimme lisää uhmapulveria poskeen ja alkoi pohja-aikojakin tulla ja varsinkin ek kutoselle lähdettiin sillä fiiliksellä, että nyt se voitto tulee… Tulihan se, vaikka olihan se muutamassa kohdassa jo aika lähellä suistuakin, mutta hipaisusta ei oteta, vai miten se sanonta nyt menikään.