Teijo-Talot ralli Perniö 5.10.2013

Ralli oli Trophy sarjan viimeinen osakilpailu, lähdimme mukaan vaikka sarjan kärkisijoitukselle ei enää ollut asiaa teknisten keskeytysten takia.

Ensimmäinen ek oli lähinnä totuttelua uusiin alustamuutoksiin ja ek aika oli ihan mukavasti kärkiviisikon joukossa, kakkos erikoiskokeella koneen käyntihäiriöt tuli taas mukaan vaikka autoon oli vaihdettu uudet bensapumput ja sama vika tuli kolmosella vielä enemmän esille, toivoimme että voisimme edes jonkinlaista vauhtia voida pitää ennen taukoa jossa vikaa olis voitu koittaa paikallistaa mutta nelos ek,lla pamahti sitten vetoakseli ja kisamme päättyi sitten siihen.

Nyt on tarkoitus tehdä autoon perusteellinen vuosihuolto jolloin saadaan tuo käyntihäiriökin eliminoitua, seuraavat kilpailut onkin sitten talvella tammikuun loppupuolella.