Jari-Pekka ralli 14.9.2013

Jari-Pekka ralli oli viides trophysarjan osakilpailu, mukaan olikin ilmoittautunut 19 kilpailia paria, joten luvassa oli tiukkaa taistoa.
Erikois koe yksi peruttiin ja kisa alkoi kakkos erikoiskokeelta noin 15 kilsan pätkältä joka oli hyvin ylltättävää ja pientä tietä joka sopi hyvin meille, ek kolmonen meni myös osaltamme mukavasti olimme luokassa tuon jälkeen siinä neljän parhaan joukossa, neloselle kun lähdettiin ilmeni autosta käyntihäiriötä ei meinannut oikein käydä eikä ottaa kierroksia , epäilin bensapumpun pettäneen laitoimmekin varapumpun päälle joka ei paljoo auttanut siinä sitä koitettiin mennä pikkupolkua mitä peli kulki siinä samassa seuraten mittareita ja keskittyminenhän tuossa herpaantu ja yksi yllättävä oikea tuli silmille ja ojaanhan siinä mentiin sillä seurauksella että etupyörä sai hieman uutta säätökulmaa ja oli siirtyminen katsojien joukkoon, sikäli kisa oli pielessä ilman tuota ojaanajoakin, mutta nyt pelit kuntoon ja täysillä viimeiseen sarjakisaan vaikka pisteistä ei enää taistella niin mukaan lähdetään täysillä.