Jyväskylän Suurajot 29.6.2013

Legendaarisella nimellä ajettu Jyväskylä suurajot ajettiin 5 erikoiskokeen pienoisrallina Jyväskylän ympäristössä erittäin kuumana kesäpäivänä 29.6.2013, kilpailu osaltamme alkoi ihan hienosti ykkös ek;lla olimme kolmansia ja kahdella seuraavalla erikoiskokeella ajoimme pohjat nousten luokan kärkipaikalle sitten ek neljällä meni yksi kisteys pikkusen pitkäksi jossa meni 15 sekunttia turhaa aikaa ja vaikka viimesellä ek;lla ajoimme myös pohja ajan niin se ei ihan riittänyt voittoon, jäimme ykkös paikasta noin 4 sekunttia

Tuohan tietysti kertoo luokan tasaisuuden ja virheisiin ei ole varaa mikäli mielii voittaa mutta olimme ihan tyytyväisiä toiseen sijaan ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia.

Sää oli todella hieno täytyy sanoa että liiankin hieno kun ajattelee kuljettaja ja kartturin roolia autossa on muutenkin kuuma ja kun lisää tuon että ulkona paistaa aurinko täysillä niin autossa kun istu mustassa ajopuvussa ja kokovartalo tultasuojaavassa alusasussa niin tuollanen sauna fiilis yhdistettynä kilpailun tuomaan lisälämpöön niin aika rankkahan tuo oli mutta täytynee vaan ajatella positiivisesti sillä tammikuussa tilanne on taas ihan toinen.