18.5.2013 Black Rocket Ralli

Lähdimme taas talvitauon jälkeen kisailemaan Turengin ympäristössä ajettavaan Black ralliin, sen verran talven viimekilpailussa hajosi autosta että jouduimme odottelemaan viimesiä osia aina kilpailuviikolle asti joten harjottelemaan ei ehditty metriäkään.

taktiikkana oli että heti täysillä ja lisätään sit vauhtia mikäli ei riitä, no siinä pari kilsaa lähdöstä oli kutosvaihteella tultavassa paikassa kirraava oikea , oli meinaan sitten kaato todella lähellä mut ”läheltä ei pidetä”

kisa sujui ongelmitta viimeselle ek:lle lähdimme luokassa kolmantena ja erot oli pieniä sit sillä pätkällä tapahtu meille kaikille kolmelle johtava auto ajo yhdessä peltokurvissa vasemmalle vaikka kilpareitti jatku loivasti oikeelle mutta tässä oli yleisö tehnyt hämäyksen ja tähän samaan halpaan meni moni myös me, johtavalla autolla ei mennyt kääntöön varmaan 15 sekunttia enempää mutta meillä pääsi auto sammumaan ja kun on tuo segventaali vaihteisto niin sitä ei niin nopeasti saakkan pakille joten aikaa tuhraantu puolisen minuuttia, lähdössä toisena ollut autokunta myöhästy kilpailun maalista sen verran että sai 30 sekunttia aikasakkoa , joten ilman omaa peltotie peruuttelua olisi kilpailu päättynyt voitokkaasti mutta nyt päästiin kuitenkin palkinnoille ollen neljänsiä ja tällaiset tapahtumat kuuluukin lajiin ja pitää sen mielekkäänä ja sitten kun taas voittaa niin maistuuhan voittokin sitten paremmalta.