Pohjolaralli 2-3.3.2013

Matkasimme tällä kertaa Ouluun Pohjolaralliin joka oli kaksipäiväinen ralli, joten itse rallireitti oli noin 500 kilometriä ja huoltoauton mittariin kertyi kilometrejä yli 1200 kun Lahdesta matkaan lähdimme. Itse kilpailu alkoi hienosti ensimmäisille kolmelle erikois kokeelle ajoimme luokkapohjat ja päivän viimeiselläkin pätkällä olimme kärjen tuntumassa, näin oli hyvä lähteä yö tauolle, sunnuntaina starttasimme noin puolen minuutin johtoasemassa reitille, päivän ensimmäisellä pätkällä ero kutistui parilla sekunnilla joka nyt oli lähinnä kosmeettista, johto oli sen verran turvallinen että varmalla ja riskejä ottamatta varmistaisimme voiton ja arvokkaat sarjapisteet.

No sitten astui huono tuuri kuvaan toka vika pätkällä noin neljäkilometriä ennen pätkän maalia vaihdelaatikko mossahti rikki ja matka katkesi siihen, vielä ei tiedä mikä siellä hajosi mutta keskeytys kuitenkin oli tosiasia, harmitti vietävästi sillä viimeinen erikoiskoe noin 10 kilometriä vain olisi ollut jäljellä ja tuon nyt olisi voinut ajella varmistellen läpi, vaikka sanotaan että tämä kuuluu autourheiluun niin kyllä nyt on ollut epäonnea edellisessä sarjakisassa hajos kytkin ja nyt vaihdelaatikko, toivottavasti kesällä saadaan auto pysymään teknisesti kunnossa.