Plus Katsastus ralli Pöytyä 2.2.2013

Ensimmäinen Trophy sarjan osakilpailu asjettiin Pöytyän ympäristössä hienossa talvisessa kelissä, reitti oli hieno ja vaativa.
Kuuden erikois kokeen kilpailuna, meidän osalta kilpailuun lähdettiin odottavin mielin kun alla oli uusi Polo ja testejä olli alla vain 30 kilometrin verran, ykkös erikois kokeella haimme autoon tuntumaa ja olimmekin heti kärjen tuntumassa, tauolle tullessamme oli meillä noin 5 sekunin johtoasema, viimesille erikois kokeille kiristimme vauhtia ja se tuottikin tulosta ennen viimeistä erikois koetta oli luokka johtomme hieman yli 20 sekunttia ja viimeinen pätkä menikin jo hieman varmistellessa. Lopputuloksena oli luokka voitto ja täydet sarja pisteet.

Tästä onkin hyvä jatkaa seuraavaan osakilpailuun joka ajetaan Savonlinnassa 16.2.