Orimattilaralli 4.2.2012

Orimattila ralli ajettiin hyytävässä pakkaskelissä, me lähdimme hieman altavastaava kisaan koska emme ehtineet testata autoa yhtään ja edellinen kerta kun edes ajoin koko autoa oli viime keväänä asiakastilaisuudessa ja kilpaa ajoimme viimeksi viime vuoden maaliskuussa, joten pikkusen oli varovaisen tuntuista menoa kun ei meinannu oikein jarrutuspaikat osua tai lähinnä tuli jarrutettua liian aikasin.

Ja tiedossa kyllä oli että jos tässä väkisin lähtee riuhtomaan niin pihallehan siinä pääsee, silti pääsimme maaliin ja luokan nelos pokaali oli kotiin viemisenä, viimeisen erikois kokeen maalipäässä oli aikamoinen yllätys paikka jossa meinas tie ja kädet loppua oli meinaan kaato sen verran lähellä että huh huh, mutta läheltä ei pidetä, hieno kilpailu kaiken kaikkiaan.