Ralliuutiset 2009 & 2010

Kaakkois ralli 9.10.2010

Kaakkoisralli 2010 oli tiestöltään tosi vaihteleva. Tie taittui koko ajan, mutkia ja ylityksiä riitti rallin edetessä. Ralli ajettiin Miehikkälän alueella, jossa erikoiskokeiden siirtymät olivat erittäin lyhyet ja silti itse pätkät ihan reilun mittaisia, viimeinen kolmas EK jopa reilun 13 km pituinen. Mielenkiintoinen reitti kaiken kaikkiaan.

Meidän osaltamme kilpailu varsin onnistunut, olimme ennen viimeistä erikoiskoetta 1,4 sekunnin johtoasemassa, viimeisen erikois kokeen painoin tulemaan sen mitä osasin ja vähän ylikin, sanoinkin maalissa Susannalle että ihmettelen jos joku luokassamme kovempaa ajoi, myöhemmin selvisikin että pahin vastus olikin joutunut syystä tai toisesta keskeyttämään näin meille tuli luokkavoitto noin puolen minuutin markinaalilla.

Tämä kilpailu oli myös Kaakkois suomen Trophy sarjan päätös kilpailu ja me luokkavoiton myötä varmistimme sarjan mestaruuden. Näin luokkavoiton myötä’ tuli myös Kaakkois suomen aluemestaruus joka lisäsi meidän voiton juhlintaa.


Jari-Pekka ralli Heinola 18.9.2010

Jari-Pekka ralli joka oli samalla F-cupin toiseksi viimeinen osakilpailu ajettiin varsin syksyisissä merkeissä, välillä paisto aurinko ja välillä sato vettä. Reitti oli varsin vaihteleva ja vativakin mutta minusta hieno ja vaikka meillä oli lähtönumero 156 kesti tiet silti muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta varsin hyvin. Itse kilpailu osaltamme sujui hyvin vähän oli puolen vuoden ajotauon jälkeen hieman ruosteessa eikä meinannu oikeen rytmiä löytää, toisen tauon jälkeen olimme noin 10 sekunttia perässä johtavaa autoa, näin jäi viimeiselle kahdelle erikoiskokeelle haasteita, ajoimme pohjat näille erikoiskokeille joka riitti luokkavoittoon.


Kevätnäyttely 29.04.2010

Automme oli esillä Lahdessa Länsi-Auton kevät näyttelyssä 23-24.4.2010 jossa käy joka kevät useita tuhansia ihmisiä ihmettelemässä.


11.9.2010 Rallisprint Miekkiö Lahti

Pitkästä aikaa pääsi vähän kurvailemaan, tällä kertaa olin ajamassa 00 autoa Lahden rallisprintissä.

Kangasniemiralli 6.3.2010

Kilpailureitti sisälsi kuusi erikoiskoetta joista kertyi vajaat 70km erikoiskoekilometriä, vaikka meillä oli iso lähtönumero oli tiet suhtellisen hyvässä kunnossa poislukien yhden erikoiskokeen noin 3 kilometrin osuutta joka oli pudottaa hampaat suusta sillä tie oli hirveetä ajaa, mutta osaltamme kilpailu meni todella mukavasti tuloksena oli toinen sija luokassa ja pokaalit matkasivat kotiin.

Otimme alun varovasti ehkä liiankin sillä tuloksissa olimme kahden erikoiskokeen jälkeen vasta viides, syynä lähinnä edellisen rallin tekninen keskeytys ja muutamat penkkaan ajot, mutta juuri tänne kilpailuun huoltomme teki onnistuneita säätöjä lähinnä auton alustaan joka tuntuikin erittäin merkittävältä parannukselta ja näin pystyimme lisäämään nopeutta aika merkittävästi muutamassa paikassa tuntui että josko hieman liikaakin mutta tiellä pysyttiin kuitenkin.


Valkealan talviralli 27.2.2010

Valkealan talviralli ajettiin Kouvolan ympäristössä. Meidän osalta kilpailu alkoi hyvin johdimme luokkaamme kahden ajetun erikoiskokeen jälkeen vaikkakin ajoimme kakkoserikoiskokeen viimeisen kilometrin pelkällä nelosvaihteella, huoltomme tutki laatikkoa ja totesi sen senverran vauriutuneeksi että keskeytys oli tosiasia.

Hankiralli 20.2.2010

Kilpailu ajettiin aika kipakassa yli kahdenkympin pakkas säässä ja ainakin nimensä mukainen ralli oli sillä lunta oli todella paljon välillä oli tiellekkin pyryttänny niin paljon ettei meinannu nähdä missä koko tie edes menee, me ajettiin luokassamme neljänneksi, lähdimme matkaan teamin toisella autolla jossa sinänsä oli alusta säädöt enemmänkin kesä mallia joten ajaminen oli aika tökkimistä, muuten hieno reitti ja hienot tiet tietysti siirtymä matkat oli järkyttävän pitkiä kun kilpailukeskus oli Helsingin keskustassa ja erikoiskokeet ihan toisaalla.

Ak Service ralli 6.2.2010

Kisa ajettiin erittäin haastavalla reitillä erikoiskokeet oli auraamatta joten siitä tuli tarkasti ajettava reitti, heti ykköspätkällä yhdessä vasurissa oli lunta enemmänkuin laki määrää ja mehän pössäytettiin hankeen, onneksi siinä oli katsojia runsaasti mutta aikaa meni kuitenkin noin puolitoista minuuttia siinä menetimme lopputuloksissa toisen sijan ollen lopputuloksissa kolmas, mikä oli vuosisittenkin.

Erikoiskokeet oli muuten hienoja, viimeisellä erikoiskokeella meiltä petti vielä yksi koneen kiinnitys korva joka aiheutti sen että vaihteet ei meinannu mennä päälle sekä vaihtaessa piti aika kovaa pauketta, tuli jo mieleen että joskohan huoltomiehet oli huollossa pikku turbon sinne lisänneet kun sillee paukutti, onneksi kesti maaliin asti.

Nuutajärven lasi ralli 30.1.2010

Kilpailu ajettiin hienossa talvisissa olosuhteissa onneksi pakkanen oli ”vain” 10 asteen tuntumassa. Kilpailu oli pitkä 6 erikoiskokeen reitillä oi erikoiskoekilometrejä 95 ja koko reitti 250 kilometriä, kilpailu osaltame alkoi hyvin olimme kahden ajetun pätkän jälkeen hieman yli puolenminuutin johtoasemissa sitten ek:lla kolme osuudella jossa oli erittäin huonokuntoista tietä jouduime ajamaan syvissä spooreissa josta auto yhdessä oikeessa pikkusen pomppas poorista ylös seurauksena että auto ajautuin hieman tiensivuun pehmeelle lumelle ja juuttu siihen, mikä oli huonoa oli se että siinäkohdassa ei ollut kuin muutama katsoja ja ennen kuin toisaalta tuli lisää porukkaa työntämään autoa takasin polulle niin aikaa ehti kulua noin 6 minuuttia, joten kilpailu voitosta päätty siihen vaikka ajoimme kaikille loppupätkille pohjaajan ei tuota aikaeroa kuitenkaan pysynyt kuromaan kiinni..

ABC Ralli Kouvola 9.1.2010

ABC ralli ajettiin kirpakassa noin 25 pakkasen käässä Kouvolan ympäristössä, lähdimme matkaan teamin kakkos autolla kun emme saaneet toista Poloa kausihuollosta pois, hieman oli jännitystä kun emme päässeet yhtään testaamaan autoa edellisen kerran edes istuin autossa syksyn Salpausselkä rallissa. Mutta saimme suht heti hyvän tuntuman ajoon ja pääsimme kilpailun jälkeen pokkaamaan luokkavoitto pokaalit, tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kilpailuun.


Salpausselkä ralli 17.10.2009

Tänne kilpailuun starttasimmekin kahden auton voimalla, kuvissa näkyy kolmaskin auto joka myös maalattu teamin väreillä.

Susanna starttasi numerolla 103 ajaen naistenluokassa, ja hienostihan tuo ensimmäinen ralli Susannalta menikin, ollen naistenluokassa neljäs ja hienosti maaliin, tästä on hyvä jatkaa ja kivaa kuulemma oli.

Itselläni kilpailu meni myös ihan mukavasti pikkusen oli ajo ruosteessa kakkospätkälle en oikein saanut kunnon rytmiä päälle ja jäätiin noin kymmenen sekunttia kärjelle joka on tässä tasaisessa luokassa liikaa, no yhtäkaikki olimme kuitenkin yhdeksäs luokassa , no jäähän sitten taas tavoiteltavaa kun starttaamme uuteen kauteen.

Mänttä ralli 19.9.2009

Lekendaarinen Mänttä ralli ajettiin 19.9.2009 kilpailioita oli kilpailuun ilmoittautunut 245 kilpailja paria,päivä alkoi sateisissa merkeissä mutta kilpailun alettua kello 11.00 oli jo keli muuttunut aurinkoiseksi.

Meidän osalta ei kilpailusta jäänyt paljoa kerrottavaa sillä joku vesseli oli mennyt kääntämään auton jarrusäätimen toiseen ääriasentoon. Kun starttasimme ensimmäiselle erikoiskokeelle ja olimme ajaneet ek;ta noin kilometrin verran ja tuli suoran jälkeen sellainen tiukahko oikea, tulimme mutkaan ja kun painoin jarrua niin toiminta oli sama kun olisi käsijarrusta vetänyt, siinä ei ehtinny kissaa sanoa kun auton perä irtosi ja teimme vauhdikkaat piruetit tiellä päätyen syvään ojaan kyljelleen, autoon ei tullut onneksi kovin suurta vauriota mutta kilpailumme päättyi osaltamme siihen sillä aikaa meni varmaan 20 minuuttia ennen kun auto saatiin sieltä tielle.

Lohja ralli 5.9.2009

Huoltomiehet teki hartiavoimin töitä ja pitkää päivää että saatiin auto lähtöviivalle tänne Lohjan ympäristössä ajettavaan ralliin Neste rallin jäljiltä riitti aika paljonkin korjattavaa, siitä erittäin suuret kiitokset Janille Jarnolle ja Roosalle. Itse kilpailu oli enemmän auton testaamista jossa ilmenikin käyntihäiriöitä itsekkin olin jokseenkin ruosteessa ja tasaisessa kilpailussa tuloksemme oli seitsemäs sija luokassa, sinänsä tyytyväinen että kilpailureitti oli suhteellisen vaativa ja erikoiskokeilla olikin monta paikkaa jossa olisi saanut auton huonoonkin kuntoon yrittämällä liikaa, nyt auto lähtee vielä säätöön ennen seuraavaa parinviikon päästä ajettavaa legendaarista Mänttä rallia.

Neste Oil Ralli 30.7-2.8.2009

Ensimmäinen erikois koe oli Killerin yleisöerikoiskoe Jyväskylän keskustassa, kilpailu starttasi käännetyssä järjestyksessä joka tarkoitti että me starttasimme toisena parina radalle, täytyypi sanoa että perhosia oli vatsassa kun nähtiin se parikymmentä tuhatta ihmistä siellä odottamassa. Osaltamme ajo meni hienosti teimme siihen mennessä pohja ajan joka tarkoitti että hetken aikaa johdimme MM rallia joka on harvinaista herkkua, se mikä vielä lisäsi asiaa oli se että tuo erikoiskoe televisioitiin suorana mtv3 max kanavalla joten meidän ajon näki paikalla olleiden lisäksi useampi satatuhatta muutakin ihmistä.

Perjantaipäivä meni käsikirjotusten mukaan hienosti ja starttasimme lauantai päivään luokassamme kolmantena joka ylitti kaikki odotuksemme olimme toisena olevaa ruotisin Ottosonia 7 sekunttia perässä ja ajattelin että josko tuon eron saisi päivän aikana kiinni, otimme aamun ensimmäisellä Leustun hieman yli 20km pätkällä Ottosonia kiinni yli 40 sekunttia joka tarkoitti että nousimme turvallisesti luokassamme jo toiseksi, seuraavana oli Himoksen erikoiskoe jossa sitten meni pieleen kun noin 7 kilometriä lähdöstä oli sellainen tuplahyppyri joka ei nuotituksessa pahalta näyttänyt mutta kun tulimme siihen kisavauhtia noin ehkä 120km/h hyppäsi auto ensimmäiselle hypyrille lyöden jouset pohjaan ja siitä saimme nousukiidon seuraavalle hypylle joka oli yleisön mukaan päivän korkein ja Polo kävi varmaan 5-6 metrin korkeudessa, alastulossa auto melkein meni nokankautta ympäri lyöden tosi rajusti takapään maahan, rysäys oli niin kova että minulta repesi selkälihakset vieden tajun kankaalle kovan kivun seurauksena no seuraava oikea mutka meni pitkäksi kun en ollut ”hereillä” ja auto päättyi pusikkoon pysähtyen koivun kylkeen, siitä matka jatkuikin sitten ampulanssi kyydillä Jyväskylän sairaalaan jossa selkä kuvattiin, murtumia ei kuitenkaan löytynyt ja selvisin rytäkästä pelkällä lihasrevähdyksellä ja kipulääkkeillä.

Kilpailusta jäi silti hyvä kuva hienojen pätkien ja runsaan yleisöen ansiosta ja vielä se että Susanna oli ensimmäistä kertaa kilpailuvauhdissa lukemassa nuottia joka sujui ammattilaisen elkein ilman yhtäkään virhettä, ja mikä vielä jätti hyvän maun oli se että me ehdimme hyvin luokkamme vauhtiin, ilman tuota hyppyhaaveria olisimme samanlaisella ajolla voittaneet luokkamme koska kilpauilua johtanut Laakso samanlaisella Polo,lla joutui myös keskeyttämään, Huollolle myös täytyy antaa täydet pisteet joka oli järjestännyt hienot varikko olosuhteet ja itse huolto toimenpiteet sujui ripeästi ja päättäväisesti sillävälin me pääsimme tankkaamaan jotain kevyttä
syötävää päivien seuraaville erikoiskokeille.

Kun auto siihen puuhun stoppasi niin Susannan ensikommentit oli että ”milläs autolla päästän ensivuonna tänne ajamaan” eipä kartturi tuosta säikähtännyt, Polollahan ei ensivuonna Neste Oil ralliin pääse koska kv luokitukset siitä loppuu mutta josko jonkun pelin pääsis vaikka vuokraamaan ensivuoden MM ralliin jäänee sitten nähtäväksi miten käy.

27.6.2009 Simtek ralli Nilsiä

Kilpailu ajettiin erittäin kuumassa kesäisessä säässä, reitti oli hyväpintaista valtion tietä muutamat yllätyspaikat verotti osallistujia, meidän kilpailu meni hyvin siihen nähden että autossa oli käyntihäiriöitä joka verotti melkoisesti pätkä aikoja mutta tuloksena kuitenkin toinen sija luokassa.


Iloinen päivä Launeen perhepuisto Lahti 24.5.2009

Automme oli Lahdessa Launeen perhepuistossa lasten tapahtumassa esillä jossa esittelimme tuleville autourheilijoille (ja heidän isilleen ja äideilleen)
ralliautoamme. Päivän aikana paikalla kävi todella paljon väkeä ja autossamme istui varmaan 200 muksua testaamassa miltä kilpaautossa tuntui olla sisällä, ja kysymyksiä
näillä pikkusilla riitti.

Kaakkois ralli 21.5.2009

Kaakkoisralli ajeltiin helatorstaina Haminan ympäristössä, Meillä ralli meni hieman auraauton roolissa ajellessa sillä numerolla 1 ajaminen ei välttämättä ollut ek ajallisesti paras mahdollinen lähtöpaikka. Tiet oli irtosoran vuoksi paikoin tosi liukkaat, myös sähköjen katoaminen ja pienet käyntihäiriöt hieman laimensivat menoa mutta hienosti silti meni tuloksena 5 sia luokassa, keli oli hieno ja tiet erinomaisessa kunnossa.

Kesätestejä 8.5.2009

Olimme Kärkölässä puolipäivaa testaamassa auton sorasäätöjä ja renkaita.

Iisalmi ralli 21.3.2009

Kilpailu ajettiin sanoisinko ”kesäisissä” olosuhteissa, osittain siihen vaikutti suhteellisen suuri lähtönumeromme 147 joka johtui että kilpailu oli myös historiikki autojen osakilpailu ja ns nyky autot pääsi reitille vasta heidän jälkeen.

Kilpailu reitti oli hyvin haastava, sinänsä reitti oli saatu suhteellisen pienelle alueelle jolloin siirtymät oli saatu maltillisen lyhyiksi, osittain reitti oli viety tosi pienille teille jos kaikkia ihan tieksi voisi edes sanoa, sen verran huonoksi ne paikkapaikoin oli menneet, siinä kun yritti vauhdikkaasti edetä niin tärisi niin että hampaista paikat irtosi.

Auto kuitenkin kesti vaativat olosuhteet ja polulla pysyttiin vaikkakin tilanteita tieltä suistumiseen oli useita, mutta eikö se ole niin että jos niitä ei olisi ei silloin ole vauhti ihan kohdallaankaan, nyt kuitenkin pääsimme onnellisesti maaliin ja tuloksena oli tällä kertaa luokassa 2 sia, tästä on hyvä jatkaa kesän koitoksiin.


21.2.2009 Hongkong-Hankiralli

Kilpailu oli 4 erikoiskokeen pienoisralli, joka ajettiin Nummelan ympäristössä hienossa pienen pakkasen talvisäässä.

Lähtijöitä oli ilmoittautunut luokkaamme 18kpl joista kaksi perui osanottonsa, itse kilpailureitti oli saatu mielenkiintoiseksi löytäen mukavan vaihtelevat tiet vähän jokaisen makuun.

Meillä kilpailu sujui hyvin ilman mitään haavereita saaden taas ajokokemusta lisää, lopputuloksissa olimme jälleen kolmas luokassamme.

14.2.2009 K1 Ralli Raisio

Kilpailu ajettiin mukavassa noin 6 asteen pakkaskelissä, kilpailureitti sisälsi 7 erikoiskoetta. Ensimmäiselle erikoiskokeelle oli pitkä noin 40 kilometrin siirtymä osuus joka tekikin meille siltä osin tepposet että rengaspaineet nousi liian korkealle emmekä huomanneet niitä tarkistaa, aikaisemmin kun tuli mitsulla ajettua niin ei ollut niin tarkkaa paineiden kanssa koska auto oli sen verran painavampi, mutta tämä Polo onkin sitten tarkempi keveytensä takia.

No 2 ensimmäisellä hieman jäimme vauhdista ja vaikka lopuille viidelle saimmekin kirittyä vauhtia tehden yhdet luokkapohja ajatkin niin sijoitus oli jälleen kolmas, mutta sinänsä voi olla tyytyväinen tulokseen.

31.1.2009 Eukonkantoralli Sonkajärvi

Ensimmäinen rallimme ajettiin kirpeessä 22 asteen pakkasessa Sonkajärven ympäristössä, eriskoiskokeet oli mielenkiintoisia tarjoten välillä hieman liiankin nopeaa osuutta, kun loppu Polosta vaihteet ja toisinaan taas hyvinkin kapeaa pikkutietä yllättävine mutkineen. Pari ensimmäistä ek;ta meni hieman tuntumaa haeskellessa, olihan tämä ensimmäinen varsinainen kilpailu 5 vuoteen, mutta viimeiselle erikoiskokeelle tuntu löytyvän enemmänkin kilpailuvirettä, Susanna hoiti ensimmäisen kartturi pestinsä mallikkaasti ilman mitään virheitä eikä tuo säikähtänny edes ykkösellä vaikka meinas käydä tie kapeeksi, vähän aikaa siinä mentiin penkalta toiselle mutta tiellä kuitenkin pysyttiin.

Lopputuloksissa saavutimme 3 sijan luokassa ja palkinnot kotiin viemisiksi.

Turvanamme loistava huoltotiimi Jussi ja Jani. ( Pekka&Pätkä) Ja kun Savossa oltiin, oppi Jani varsin nopeasti Savonkielen alkeet…hih. ”Tupakkoo ei sua polttoo koulun aluveella”